Van Wees Oil ®
Oil for Champions

Wij introduceren u, De "Green Specials"

Het milieu wordt in de maatschappij een groter belangrijker aspect, steeds meer bedrijven ondernemen stappen om het milieu meer te ontzien;
Toch zijn er nog veel bedrijven die deze stap nog niet hebben ondernomen of nog niet weten waar ze mee kunnen starten. Van Wees Oil en DTE-Europe heeft zich als doelstelling gesteld om deze bedrijven te gaan helpen. Hoe? De producten onder de noemer green specials, onder de aandacht brengen.
Voornamelijk in het bedrijfsleven wordt er dagelijks miljoenen liters koelvloeistof en ruitensproeier vloeistof verbruikt. Deze vloeistoffen komen helaas ook in het milieu terecht.

Maar met gepaste trots kunnen we melden dat de Bio-CV-Fluid als eerste aan de beurt is. Deze verwarmingsvloeistof is speciaal ontwikkeld voor gebruik in CV installaties. Met onze Bio-CV-fluid bespaart men op de stookkosten. Daarnaast zorgt dit revolutionaire product er ook voor dat de levensduur van je CV installatie aanzienlijk verlengd wordt. Voor de eindgebruiker is Bio-CV-fluid een duurzame keuze in verwarming. De vloeistof is namelijk biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu.

Uiteraard zijn er meerdere producten binnen de green specials, zo kunt u denken aan rem vloeistof, stuurbekrachtiging vloeistof, motor en versnellingsbak oliën. Al deze producten richten zich op longlife gebruik en zijn gebaseerd op het verlengen van de levensduur van de toepassing.

Al deze producten ziet u binnenkort overal verschijnen onder de naam

"Green Specials"Green Specials | Bestelformulier


Contact gegevens:

Factuur adres (indien anders):

Levering:

 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
* Verplicht veld!

test

Copyright © 2015 - All Rights Reserved - Van Wees Oil BV