Van Wees Oil ®
Oil for Champions

Bio-G12+XT milieuvriendelijke koelvloeistof

IBC Container met Bio-G12+XTIn 2011 zorgde de revolutionaire Bio-G12+XT koelvloeistof voor een wereldprimeur. Onze Bio-G12+XT koelvloeistof en antivries, is de eerste koelvloeistof ter wereld, geschikt voor alle motoren jong en oud, die niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar is. 

Onze Bio-G12+XT koelvloeistof beschermt tegen bevriezing van het koelsysteem tot temperaturen van -36°C, en bevat milieuvriendelijke additieven. Bio-G12+XT is vanwege het basisproduct M.P.G. niet giftig; Mono-PropyleenGlycol (MPG) is niet geclassificeerd als schadelijk en is een milieuvriendelijk alternatief voor mono-ethyleenglycol

Op 30 september 2012 is dit product ook te zien geweest in RTL TransportWereld. Munckhof, de officiële vervoers- en travelpartner van de Floriade 2012, maakt hierbij uitsluitend gebruik van onze milieuvriendelijke koelvloeistof.

Productinformatie Van Wees Oil Bio-G12+XT Koelvloeistof

  • Bio-G12+XT koelvloeistof is op basis van de niet giftige MPG (mono propyleen glycol);
  • De koelvloeistof is geschikt voor alle motoren, jong en oud, met uitzondering van de Volkswagen groep motoren van na 2006. (Hier voor hebben we Bio-G12++ voor ontwikkeld);
  • Het beschermt tegen bevriezing van het koelsysteem tot temperaturen van -36 graden celsius.
  • De koelvloeistof bevat milieuvriendelijke additieven en kan veilig in het milieu geloosd worden;
  • Soortelijk gewicht bij 20 graden celsius van Bio-G12+XT is 1,043 KG/L

Wilt u meer weten over onze milieuvriendelijke koelvloeistof, neem dan contact met ons op href="mailto:info@vanweesoil.nl">info@vanweesoil.nl.


Of download hier het product informatie blad over Bio-G12+XT.
test

Copyright © 2015 - All Rights Reserved - Van Wees Oil BV