Van Wees Oil ®
Oil for Champions

Biologisch afbreekbare Ruitensproeier vloeistof!

één van de mooiste producten van van Wees Oil, De BIO-RSA en BIO-RSV. Deze milieuvriendelijke vloeistof is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in alle wiswas installaties.

Ruitensproeiervloeistoffen bevatten ethyleenglycol, methanol, isopropanol of een combinatie van verschillende bestanddelen. De samenstelling van ruitensproeier en antivriesmiddelen voor de ruitenwassers kan variëren van merk tot merk. Het risico voor vergiftiging zal dus afhangen van het ingenomen product. Men moet vooral oppassen voor de ruitensproeier en antivriesmiddelen die geconcentreerde ethyleenglycol bevatten. Ethyleenglycol is zeer giftig. Eén slok van een geconcentreerde oplossing kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van een volwassene. De dodelijke dosis voor een volwassene bedraagt ongeveer 100 mL, maar voor kinderen en dieren kan een veel lagere dosis al dodelijk zijn, terwijl juist zij door de zoete smaak geneigd zullen zijn glycol te drinken.

Jaarlijks sproeien wij alleen al in Nederland meer dan 30 miljoen liter van dit uiterst giftige goedje het milieu in.

Graag willen wij u laten kennismaken met een niet giftige en biologisch afbreekbare oplossing voor bovenstaand probleem, De BIO-RSV & BIO-RSA ruitensproeiervloeistoffen.

Deze producen hebben zelfs betere eigenschappen als de huidige ruitensproeier vloeistoffen en voldoen aan alle fabriek specificaties welke er door alle fabrikanten geëist worden. Het grote voordeel is alleen dat deze niet schadelijk zijn voor het milieu en voor mens en dier.

test

Copyright © 2015 - All Rights Reserved - Van Wees Oil BV