Van Wees Oil ®
Oil for Champions

Van Wees Oil steunt Stichting Supersoof

Stichting Supersoof, help ons helpen!

Sinds 1 november 2012 steunt Van Wees Oil een nieuwe stichting, Stichting SuperSoof.

Sofie heeft onze hulp hard nodig!
Stichting SuperSoof is opgericht nadat er bij een lief klein meisje, Sofie, een ernstige vorm van kinderkanker is ontdekt. Zoals je wellicht kunt voorstellen heeft dit het leven van het bijna 6 jarige meisje en haar familie volledig op zijn kop gezet.

Van de website van SuperSoof:
Sofie heeft een tumor in haar nek en borstholte, met uitzaaiingen in wervels, heupen en beenmerg. Afdeling F8 Noord van het Emma Kinderziekenhuis in het AMC wordt hun tweede thuis, waar Sofie dapper een keiharde strijd levert. Ook nu blijft haar unieke karaktertje overeind, daar verandert geen kankercel of chemokuur wat aan! Ze onderwerpt menig arts die wat van haar wil aan een kruisverhoor en houdt zoveel mogelijk de touwtjes zelf in handen. Moedig ondergaat ze elke chemokuur, elke prik, elke scan en alles wat erbij komt kijken en verzamelt ze tientallen kralen voor aan haar kanjerketting. Samen met Chemokasper vecht ze keihard tegen de slechte cellen.

Bij Sofie is een intensieve behandeling nodig bestaande uit chemotherapie, een operatie, een hoge dosis chemo met stamcelteruggave, bestraling en een immunotherapie (van minstens 6 maanden) in Philadelphia (VS).

Omdat deze behandeling niet vergoed wordt door de verzekeraars is deze stichting in het leven geroepen. Met zijn allen kunnen we Sofie, en kinderen zoals Sofie, helpen om de behandeling te krijgen die zij nodig hebben.

Van Wees Oil trekt zich het lot van Sofie aan en wil bijdragen aan de Stichting. Daarom doneert Van Wees Oil voor de periode van een jaar geld aan de Stichting. Dit doen wij door de inzet van onze milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten; Bio-G12+XT en Bio-G12++.

Van iedere verkochte liter doneren wij 20 cent aan Stichting Supersoof, met een minimum van EUR. 50,- per maand. Wij steunen de Stichting voor een periode van 1 jaar en hopen zo Sofie de behandeling te kunnen geven die zij zo hard nodig heeft.

 

Help ons helpen!

Help ons om Sofie en kinderen zoals Sofie te helpen. Stap over op het gebruik van milieuvriendelijke koelvloeistof en wij doneren van iedere verkochte liter 20 cent aan de stichting. Ook wanneer je niet wenst over te stappen op onze Bio-G12+XT kun je natuurlijk zelf een bijdrage leveren, graag zelfs! Kijk hier voor op de site van Stichting Supersoof.

Copyright © 2015 - All Rights Reserved - Van Wees Oil BV