Van Wees Oil ®
Oil for Champions

75W250LS Transmissie olie

In 2009 hebben we een wereldprimeur te pakken met onze nieuwe 75W250LS transmissieolie voor versnellingsbakken en cardanaandrijvingen. Deze olie wordt ook gebruikt als een cardan slijtage begint te tonen en bijgeluiden maakt. Deze bijgeluiden verdwijnen en de cardan begint aan een tweede jeugd. Onze 75W250 LS biedt maar liefst 70% meer bescherming dan een 75W140 LS transmissieolie.

Van Wees Oil 75W-250 LS is een volsynthetische, universele transmissieolie die zowel in handgeschakelde versnellingsbakken, maar ook in eindaandrijvingen ingezet kan worden, waarvoor een GL-5 kwaliteit voorgeschreven is. Van Wees Oil 75W-250 LS is puur ontwikkeld voor extreme omstandigheden zoals in een race of rijden in extreme temperaturen. De olie kan ingezet worden in versnellingsbakken, cardan en in de staartstukken bij schroefaandrijvingen in een nautische omgeving.

De tranmissie olie bevat speciaal ontwikkelde additieven die het brandstofverbruik verminderen en schakelproblemen teniet doen. 75W-250 LS is zeer goed verdraagzaam met synchromesh en zorgt voor soepel schakelen, zelfs bij zeer lage temperaturen. Door deze unieke samenstelling wordt niet alleen slijtage van de motor tot een minimum beperkt, maar ook corrosie en schuimvorming verminderen. Bij verhoogde temperaturen wordt de olie juist beschermd wordt tegen thermische oxidatie. De transmissieolie heeft een uitstekend drukopnemend vermogen die zeer zware belastingen en vibraties aan kan. De viscositeitsafname als gevolg van zware belastingen is gering zodat deze olie ook bij verlengde verversingsintervallen een juiste viscositeit garandeert.

75W250LS Oil for Champions. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@vanweesoil.nl.

Of download hier het product informatie blad voor 75W250 LS transmissie olie.

test

Copyright © 2015 - All Rights Reserved - Van Wees Oil BV